Friday, 1 June 2012

Körbekapcsolás - kis család - nagy család

Emma középfültő gyulladása újabb megoldandó problémát vetett fel. Ha nem tud óvodába menni, akkor hogy oldjam meg, hogy dolgozni tudjak menni.
Apu biztos pontnak tűnt idáig, nem is volt baj, egészen addig, amíg ő is le nem betegedett a múlt héten. Vmi nyavaját sikerült összeszednie. Itt álltam, hogy na akkor most mi legyen. 
Egy szerencsés találkozás hozott megint abba a helyzetbe, hogy Attila és köztem elkezdődjön a kommunikáció és Emma láthatásának konkrét megszervezése. Szerencsére, a lehető legjobbkor olvadt meg a jég, így Attila és  Jutka közreműködésével Emma felügyelete is megoldódott. Az egyensúly kényes, és nagyon friss ez a helyzet, de igyekszünk konstruktívan együttműködni Manó érdekében. 
Másrészről rá kellett döbbenjek, hogy bármiféle magánéletet szeretnék élni most és a jövőben, azt csak úgy tudom "elkezdeni", ha van szabad időm saját magamra. Így ennek az átbeszélését szorgalmazzuk most, hogy ezt is meg tudjuk szervezni. 
Hiszen Emma betegsége hozta ezt a helyzetet, de célszerű lenne rendszert vinni a dologba, hogy mindannyiunk egy normális és teljes életet élhessen. 

No comments:

Post a Comment