Sunday, 29 January 2012

Nahát, nahát....

Hát, a hetünk az izgis volt =) Kezdtünk hétfőn egy tűz- és balesetvédelmi oktatással, ami eleinte botrányos, aztán vicces lett. A fickó aki tartotta az orrunk előtt ült, de úgy üvöltött, mintha egy komplett egyetemi előadót kellett volna betöltenie a hangjával. Ráadásul az okoskodó jelző enyhe kifejezés volt rá....eleinte még igyekeztük komolyan venni, de ezt minket ismerve nem tudtuk sokáig fenntartani, így mikor emberünk a sok sületlenség után megkérdezte, hogy maguknál, mikor tartottak utoljára tűz- és balesetvédelmi oktatást, Robi kollégám azonnal rávágta...- Hát még úgy 56'-ban.....azon persze már sírtunk a nevetéstől, amikor az oktató újabb kérdésére, mely szerint ki az aki hívhatja a tűzoltókat, a válasz - Hát természetesen csak is Zoltán- na most róla azt kell tudni, hogy úgy hadar ha ideges, hogy tűz esetén ha netán' olyan szerencsétlenek lennénk, hogy ő közli ezt a tűzoltókkal, valószínűleg a vonal túloldalán másfél perc után ezt lehetne hallani... - Mi vaaaa' ???
Szóval az ellenőrzésre való felkészüléssel ment el a hét eleje, a második felében pedig egy újabb Modine-os 2 napos tréningre került sor...nem unatkoztunk most sem =)


Pénteken szülői munkaközösségi "gyűlés" volt, s persze mint ahogy minden lében két kanál, ebben is részt veszek. Március 3-án jótékonysági bált rendezünk. Pontosabban az óvoda. Ugyanis, nyár végén kaptunk egy felmérést, amin kiderült, hogy egyetlen udvari játékunk sem EU komfort, pár centik híján, de egyiket sem lehet(ne) használni. No comment, a szabály az szabály. A cseréhez viszont píííz kell....Szóval összegyűltünk egy néhányan, haverokkal meg öt-hat lánnyal...na jó ez vicc, de összedugtuk a fejünket és végül körvonalaztuk a terveket. Ami újdonság lesz, az a műsor...mert hogy nézelődtem én előtte már a youtube-on, miként mennek ezek a bálok, és nagy poén amikor a szülők és az óvodai dolgozók műsorral szórakoztatják és nyitják szélesebbre a nézők pénztárcáját. A következőket táncos előadásokat találtuk ki:
- ABBA
- Country
- Kán-Kán 
- vmi risza risza....
Mindenki vállal vmi szerepet magára, vki díszít, van aki a büféről gondoskodik, rám a táncok betanításának nemes feladata hárult. Előre látom, hogy jó móka lesz... =)
A következő gyüli szerdán lesz...beszámoló arról akkor...

No comments:

Post a Comment